Monday, September 27, 2010

hilang stress



Assalamualaikum semua

hari ni hari selasa 28 september 2010
saya rasa tenang sikit,
mungkin stress saya dah hilang kot sebab baru-baru ni saya jion team building anjuran tempat kerja saya.

memang seronok kalau sekali sekala kita buat sesuatu yang kita tak pernah buat dan tak tau buat,
kita akan rasa bebas untuk buat semua tu seabb kita tak tau apa yang akan berlaku pas tu.
dalam situasi inisaya mandapat satu pengalaman disitu
iaitu

sekiranya anda sudah bosan atau pun tidak berjaya mencapai matlamat yang anda tuju,
berehat seketika dengan melakukan perkara yang anda tidak pernah lakukan ataupun buat perkara yang anda tak tau.ini akan mambuatkan anda berasatenang kerana tiada tekanan untuk
anda melakukan nye
hihihih

selamat mencuba



Thursday, September 23, 2010

my band allonee


ni band saya
allonee

saya sebagai vocalis di dalam band ini
now kami sedang giat menyiapakan rakaman lagu kamu

insakallah
awal tahun 2011
kami akan mengaluarkan sebuah albun

nantikan ye

hihihi helfiasti atau pun affy


ni gambar saya suatu masa dulu hihihihh
nampak muda sangat

kemurungan

saya sejak dua menjak ni semakin teruk kemurungan nye
entah kenapa saya macam ni

nak kata ada masalah tak de lak.
nak kata tak sihat ok je,

nak kata tak de idea ada je
kenapa ye

ada sesiapa yang boleh bantu saya tak.
sometime tu adagak macam nak tido je selamanya
adoi,

ayat hari ni
kalau kita senang jangan lupa orang yang susah

Tuesday, September 7, 2010

hari ni rabu 8 september 2010

allhamdulillah
lagi 1 hari nak raya puasa

semua persiapaan dan disediakan,
tapi tahun ni beraya macam tak best je

aku pun tak tau kenapa

Thursday, September 2, 2010

petua kehidupan

jumaat 2 september 2010,

suasana hari ni sangat lah suram,lagi semingu nak raya. pilu je rasa hati dengar lagu raya, teringat kat arwah atok, indu sangat kat dia, saya ada sedikit petua nak berkongsi denga semua pembaca.

ini adalah petua kehidupan, tajuknya

jangan salahkan orang lain walau apa pun yang perkara yang berlaku di dalam hidup kita.

sekiranya kita ditipu oleh sesiapa jangan salahkan orang tersebut kerana itu adalah kesalah kita sendiri disebabkan kelalayan kita, orang terbabit berjaya menipu kita,

oleh itu sentiasalah berwaspada didalam menempuhi kehidupan kita seharian